Facebook
поддръжка на фен страници

Направете запитванеИли научете повече

Facebook е една от водещите социални медии в световен мащаб и несъмнено е лидер в България. Превърна се в работна среда за много хора – 30 млн. различни бизнеса имат фирмени страници в социалната медия и този брой непрекъснато нараства.

Сигурно си задавате въпроса: „Как ще забележат точно мен сред толкова много конкуренти?“.

Истината е, че Facebook е много динамична среда, особено когато говорим за работа.

Затова трябва да бъдете едновременно иновативни и приспособими към новостите.

ProVision разполага с енергичен и креативен екип от млади хора, винаги запознати с най-новите тенденции в света на виртуалните комуникации.

Ние сме тук, за да Ви помогнем!

Нашият екип ще се грижи ежедневно за
Вашата фен страница във Facebook.


Идеята

Всичко започва с Идеята, както ние многократно сме казвали. Тя е млада и луда девойка, която се крие във всеки един от нас. Главите на екипът ни са пълни с луди Идеи и ще сътворят най-подходящата стратегия за присъствието на Вашия бизнес във Facebook.

Реализацията

После идва ред на Реализацията. Тя е много взискателна дама и ще иска от Вас много постоянство и пълна отдаденост. С такива жени не е лесно да се разбере човек, който няма опит. Оставете я на нас, ние добре я познаваме и знаем точно от какво има нужда тя.

Успехът

И накрая идва Успехът. Той е много сладък господин, който знае как да Ви зарадва. Имайте предвид обаче, че той отива само там, където са жертвани за него много труд и време. Затова г-н Успех е много зависим от тежкия характер на Реализацията, в чиято чест трябва да принасяте жертви. Истината е, че всички сме много зависими от Реализацията, а тя отнема много време и усилия. Нашият екип се среща често с тази тъй изтънчена дама и имаме необходимите опит, знания и креативен ум, за да я спечелим.НАЙ-ВАЖНИТЕ КАЧЕСТВА, НЕОБХОДИМИ ЗА ПОДДРЪЖКАТА НА FACEBOOK СТРАНИЦА СА
ПОСТОЯНСТВО И ИЗОБРЕТАТЕЛНОСТ.
КАЖЕТЕ СЕГА, ЧЕ ГИ НЯМАМЕ?!

Наша основна цел, по време на поддържането на Вашата Facebook страница, ще бъде да Ви спечелим верни последователи, които Вие лесно ще можете да превърнете във Ваши лоялни клиенти. За реализирането на тази цел, ние ще Ви спестим много ценно време, като се заемем с изграждането и поддържането на имиджа Ви в социалните мрежи.

Като избирате нас, Вие печелите:

Когато Вашата страница във Facebook е добре поддържана, Вие изпращате точните послания до точните хора. Тогава всички знаят това, кoeто трябва и всички Ви обичат. А как се изпращат точните послания? - Товa ще Ви обяснят лично нашите копирайтъри, маркетинг специалисти и дизайнери. Тайната се крие в съвместната работа на нашите специалисти и в единното използване на техните знания. С нас печелите маркетинг специалист, графичен дизайнер и копирайтър, които ще мислят заедно за Вашия бизнес. Преди да започнем работата си с Вас, ние предприемаме подробно проучване за бизнеса Ви и клиентите Ви, за да се запознаем с тях. На базата на това проучване, създаваме подходящ маркетингов план. И накрая следваме този план с постоянство и изобретателност. И не се плашете от злата баба Цена, а направете запитване.

Ние сме Ваши партньори.