Изработка на
Facebook приложения

Facebook приложенията са част от активното
присъствие на успешния бизнес в социалната мрежа

Направете запитванеИли научете повече

Да направим най-якото приложение
за Вашата фен страница във Facebook!

Facebook е една от водещите социални медии в световен мащаб и несъмнено е лидер в България. Превърна се в работна среда за много хора – 30 млн. различни бизнеса имат фирмени страници в социалната медия и този брой непрекъснато нараства.

Сигурно си задавате въпроса: „Как ще забележат точно мен сред толкова много конкуренти?“.

Истината е, че Facebook е много динамична среда, особено когато говорим за работа.

Затова трябва да бъдете едновременно иновативни и приспособими към новостите.

ProVision разполага с енергичен и креативен екип от млади хора, винаги запознати с най-новите тенденции в света на виртуалните комуникации. Ние сме тук, за да Ви помогнем!

Защо работят Facebook приложенията?

Защо работят Facebook приложенията?

Приложенията представят информацията, която искате да съобщите на потребителите си, по много лесен за възприемане начин. Когато животът е игра, всичко става по-приятно.

Както играта за децата е средството за разбиране на живота на възрастните, така тя за възрастните е начинът най-осезаемо да разберат Вашия бизнес, Вашата философия.

Ние изработваме всякакви видове Facebook приложенияигри, приложения и Facebook магазини. Нашите приложения ще бъдат създадени само за Вас и никой друг. Нашият екип държи на индивидуалността и работим с всеки клиент според неговите лични желания и нужди.

Разработка на Facebook игри

Не се залъгвайте, че възрастните не играят игри. Милиони потребители играят игри във Facebook всеки ден. Не пропускайте тази възможност!

Екипът на ProVision Ви предлага изработка на уникална игра за Вашата фен страница във Facebook. Играта ще бъде изработена специално за Вашия бизнес, спрямо Вашите стандарти и няма да се предлага на други клиенти.

Чрез игрите във Facebook можете да извлечете много информация за Вашите фенове, която да използвате за пиар и рекламни кампании, както и за подобрение на стоките или услугите Ви. Вирусното разпространение на игрите ще Ви донесе още фенове на страницата, а нашите креативни идеи ще направят тези фенове Ваши верни последователи.

Facebook игри
Facebook приложения

Facebook приложения

Ние Ви предлагаме креативно и иновативно Facebook приложение, което да вградим във Вашата фен страница и то да работи в синхрон с Вашия маркетингов план.

Приложенията, които ще създадем за Вас, ще Ви заведат до целевата Ви група и ще и изпратят Вашето послание по най-приятния, най-лесния за разбиране и най-запомнящия се начин.

Впечатлете публиката си!

Facebook магазини

Facebook магазинът е страхотен инструмент, който ще Ви донесе много продажби. Това е абсолютно улесняване за клиентите Ви – посещават страницата Ви във Facebook -> влизат в магазина Ви -> разглеждат продуктите -> правят покупка.

Само помислете колко смислено ще бъде това за всички онези, които прекарват дните си във Facebook, пилеейки времето си!

Вашият Facebook магазин ще бъде напълно съобразен с Вашия бизнес. Можем да го свържем с Вашата складова система, с куриерски софтуер и да го оборудваме с всичко необходимо за Вашия бизнес.

Facebook игри
facebook apps icon

Дори и след като Вашето Facebook приложение, магазин, игра или кампания е
напълно готова и работеща, ние от ProVision.bg,
ще бъдем до Вас, ако се нуждаете от нашите съвети.

Бихме могли, заедно с изработването на
приложението Ви, да бъдем полезни и с
поддръжката на страницата, която да носи
информация на всички Ваши потенциални клиенти.