Добрият дизайн на един уеб сайт е от голямо значение, защото именно той създава първото впечатление. В зависимост от него потребителите ще останат на сайта или пък ще се разочароват, и ще побързат да излязат. Високият bounce rate подсказва на Google, че сайтът не отговораря на тъсенето на потребителите и Google съответно „избутва” сайта по-назад в резултатите. Bounce rate е процентът посетители, които влизат в сайта, но веднага го напускат вместо да продължат да отварят нови страници от същия сайт.

Причината може да е в лошия или остарял дизайн, когато още на пръв поглед си личи, че сайтът е изработен преди много години.

Дизайнът на сайтовете, изработени от екипа на ProVision.bg, има няколко отличителни предимства:

Творчество – творческото мислене на нашите дизайнери е полезно при разглеждането на проекта от различни перспективи и спомага за измислянето на нови и интересни решения.

Проучване – преди да започнем работа, проучваме детайлно пазара, за който създаваме нов дизайн. По този начин нашият продукт е полезен, ефективен и съответства на средата, в която трябва да се развива.

Крайни срокове – създаването на красив и стилен дизайн е творчески процес, но спазването на предварително зададените крайни срокове е наш приоритет.

Дизайн за потребителя – процесът по рисуването на дизайн се фокусира върху това как крайният потребител ще взаимодейства с продукта. Това прави дизайнът на ProVison.bg ефективен и лесен за използване.

Атрактивен дизайн – ние имаме богат опит в изработването на красив дизайн за уеб сайт. Знаем, че първото впечатление е най-важно, за това създаваме атрактивен дизайн, който хваща окото. Външният вид на един продукт е първото нещо, което потребителят забелязва, за това се стараем да направим дизайна особено привлекателен.

Бранд  – когато създаваме дизайн, го правим така, че визуално да се впише по идеален начин с уникалния вид на фирмената визия.

Вижте вече завършени дизайни в нашето Портфолио.