Изработка на Мобилни приложения

Корпоративен сайт вече не е достатъчен,
време е за разработване на собствено мобилно приложение.

Направете запитванеИли научете повече

Изработка на хибридни приложения

Еднo от най-големите предизвикателства в развитието на мобилните приложения е изграждането на приложение съвместимо за множество платформи. Това може да доведе до прекомерни разходи за разработка.

Провижън Медия Груп предлага разработка на междуплатформени, хибридни, мобилни приложения за операционните системи: Android, iOS, Windows Phone и Blackberry.
Използваме познат набор от инструменти като HTML5, CSS3, Java Script, Оnsen UI, AngularJS и Phone Gap/Cordova.

Tези хибридни решения дават редица предимства: бърз достъп на приложението до всички хардуерни функции на мобилното устройство, контакти, камера, файлове, локация,
нотификации и др.

В зависимост от Вашите нужди и интереси, ние ще създадем най-подходящото приложение, така че то да бъде уместно, интересно и удобно за Вас и Вашите потребители.

Apple
Windows
Android
Blackberry
iPhone

Мобилни приложения за iOS
(iPhone & iPad)

Изработваме iOS приложения за всички мобилни устройства на Apple.

Използваме Objective-C, iOS SDK и Swift, като винаги се придържаме към Apple’s Human Interface Guidelines.

Благодарение на експертните познания и богатия опит на нашите разработчици, ние можем да предложим на клиентите си винаги най-иновативните технически решения в комбинация с най-подходящите и креативни идеи!

Приложения за Android

Android безспорно се превърна в най-популярната платформа в световен мащаб.
С над 80% пазарен дял, Android просто не може да бъде пренебрегнат за Вашия бизнес.

За изграждането на приложения за Android използваме Java и Android SDK, като вграждаме услуги, като Google Maps, Google Play In-app Billing и Google Could Messaging.

Ние от Провижън имаме опит в разработването на Android приложения, като използваме всички предимства, които мобилната операционна системата предлага.

Приложения за Android
Windows Phone

Изработка на приложения за
Windows Phone

От създаването си през 2010г., Windows Phone постоянно печели пазарен дял в мобилната сфера. Microsoft използва идеята за работа между Windows Phone и Windows 8 чрез общи приложения между двете платформи и то да бъде сравнително лесно. Ние знаем, че Вашето приложение за Windows Phone, ще бъде полезно в работата. Освен това, знаем и как да го направим възможно най-удобно за Вас.

Разработваме приложения за Windows Phone, които могат да се синхронизират с Вашия компютър. В зависимост от бизнеса Ви, ние ще се погрижим Вашите потребители да могат да синхронизират нотификациите от телефона си със своя интелигентен часовник, фитнес тракер и всякакъв вид умни аксесоари.

"Push Notifications" известия

Провижън предлага вградени Push Notification във всяко приложение, без значение с коя операционна система работите. Push Notifications са известия, които приложението може да изпраща до потребителите, така че със сигурност да бъдат забелязани.

Заедно с тези нотификации, нашият екип ще изработи за Вас и контрол панел, чрез който ще разбирате всичко, което Ви интересува за всеки от потребителите, ще можете да комуникирате с конкретен таргет потребители на приложението – по пол, по възраст, по локация в момента, по местоживеене и т.н.

Съществуват и интерактивни push notifications, с които можете да предизвикате потребителите на приложението Ви да бъдат активни и да получите отговор на директно зададен въпрос.

Консултирайте се с нашите специалисти и ще интегрираме най-подходящите известия във Вашето приложение!

Изработка на мобилни приложения Push Notification
Административно Управление

Административно Управление

 

С всяко едно приложение на Android, iOS или Windows Mobile получавате администраторски панел съдържащ специфичните функционалности, необходими на администраторите за управлението, поддръжката и промотирането на приложението.

 

За база на интерфейса се използва ProVision CMS.

Администраторският панел е разработен, за да Ви помага, а не да Ви пречи. Всичко е максимално опростено и улеснено. Чрез него ще можете да контролирате всяка фунция на Вашето приложение и да наблюдавате резултатите от ползваемостта на приложението Ви.

Обхвата на нашата услуга за развитието на
приложенията включва

Анализиране на Потребителски потоци

Изграждане на потребителски интерфейс

Изграждане на административен интерфейс

QA на няколко устройства

Market Одобрение

Cloud Hosting

6 месеца гаранция и поддръжка

Интеграция App Analytics