Онлайн магазин - Office Idea Plus

Онлайн магазин

Представяме ви един иновативен онлайн магазин, ориентиран към корпоративни клиенти - Office Idea Plus.

Офис Идея Плюс  ООД е нова компания, чиято основна търговска дейност е продажба и внос на канцеларски материали, офис техника , мебели и столове.

Екипът ни създаде най-лесният начин за вас да оборудвате офиса си - всичко необходимо е "на един клик разстояние", както се казва!

Oiplus.bg е абсолютна иновация за нашият пазар и целта му е да улесни максимално работата ви!

За физически лица, сайтът си е обикновен онлайн магазин, от който могат да пазаруват необходимото офис оборудване по всяко време. Всеки потребител на сайта може да поръчва материали без регистрация. Разбира се, остава си въвеждането на необходимата информация за доставка.

Ето така изглежда поръчката за всеки потребител без регистрация. Продължавате с данните за доставка и очаквате поръчката да пристигне.

 

Уникалното на www.oiplus.bg е корпоративната насоченост. Всеки, който има желание да работи в перспектива с Office Idea Plus, може да си направи Корпоративен профил в сайта.

 

В Корпоративния модул попълвате информацията за вашата фирма, качвате си снимка, например корпоративно лого, добавяте профили на физически лица, като мениджър, служител и др., и се чувствате като у дома си.

В своя корпоративен профил можете да следите поръчките, които правите и получавате, виждате кой ги е поръчал и кога, можете да разглеждате месечните си справки и др. Всичко това се води записано във вашия профил и когато и да искате да го погледнете, то ще е там и ще ви чака. Погрижили сме се да сведем до минимум объркванията, които могат да възникнат при поръчка на по-голямо количество стоки. И с цялата тази статистика, която водим за вас, докато вие пазарувате, дори и да се объркате за някоя поръчка, доставка и т.н, проблемът ще бъде много лесно откриваем.

На вашите услуги: www.oiplus.bg!

Една иновация за българския пазар, създадена от екипа на ProVision Media Group.

 

 


Онлайн магазин - Office Idea Plus

Използвани технологии: