Carra.bg - онлайн магазин за мода, лайфстайл и уникални дизайнерски бебешки продукти

Онлайн магазин

"Carra Concept е проект, създаден като плод на дългогодишното сътрудничество на двама души – за най-лесно ще ги наречем Дизайнера и Бизнесдамата.

Carra e любимият им идеен проект, който за съжаление  прекалено дълго време така и не се появи на бял свят – те или бяха твръде заети да работят като луди, или никога не беше “подходящото време”, “подходящото място” или ситуация. Като всяка една добра идея обаче Carra беше натрапчива и не ги напускаше, до един напълно неочакван момент, в който се появи Пътешественицата – близка приятелка на Бизнесдамата от детството. И така всичко си дойде на мястото и Carra придоби облик за отрицателно време. Тримата се събраха, всеки със своя характер, талант, финанси, контакти и три месеца по-късно Carra беше вече факт."

И така, Дизайнера, Бизнесдамата и Пътешественицата се свързаха с нас - Програмистите и ни заявиха: "Ето това е нашата страхотна идеа! Искаме да я превърнете в прекрасен онлайн магазин за мода, лайфстайл и уникални дизайнерски бебешки продукти!".

Както винаги, приехме новия си проект много отговорно.

Тогава превърнахме идеята им в ето това:

Оптимизирахме OpenCart платформата, така че да съвпада перфектно с опциите в онлайн магазина и да бъде удоволствие работата, както за администраторите, така и за потребителите - бързо, лесно и приятно.

Сайтът е responsive, за да улесни максимално клиентите на Carra.bg, и да могат да си пазаруват по всяко време от телефоните си. 

Модата никога не е била толкова достъпна!


Carra.bg - онлайн магазин за мода, лайфстайл и уникални дизайнерски бебешки продукти

Използвани технологии: