1.Хората обичат да играят – ако си мислите, че само децата играят игри онлайн, много се лъжете. И малки, и големи падат в капана на завладяващата игра, а ако се заровите в проучвания ще разберете и каква е точната игра за Вашия бизнес според възрастта и пола на клиентите Ви. Това е една магическа пръчица, която можете да използвате, за да ангажирате феновете си във Facebook. А веднъж силно ангажирани, те остават Ваши верни последователи.

2.Чрез Facebook приложенията можете да предизвикате Вашите фенове да споделят Вашето съдържание. Това е позволеният начин да направите промоция във Facebook, освен това изглежда добре и привллича внимание.

3.Събирате повече фенове на страницата си – facebook приложенията Ви дават възможност да изисквате от участниците да харесат страницата Ви, за да се включат в играта.

4.Получавате информация за Вашите настоящи и потенциални клиенти – можете да съберете имейлите им и да направите имейл маркетинг.

5.Ефектът на лавината – facebook игрите се разпространяват самостоятелно чрез механизма за вирусното разпространение. Най-често игрите, промоциите, конкурсите и другите приложения се правят постъпково:

1. Регистрация/харесай страницата, за да се регистрираш.
2. Сподели, за да продължиш
3. Изпълни задачата.
4. Покани приятели, за да удвоиш шанса си.
Можете да се досетите какъв ще бъде резултатът.

И отново да ви подсетим – давайте на клиентите си това, което искат и това, което обичат. Давайте им игри, конкурси, промоции. Ангажирайте ги с марката си и очаквайте резултатите.

Ако искате да ни изпратите Вашето запитване относно изработката и поддръжката на facebook приложенията, ние сме на разположение!