Изработка на фейсбук приложение напоследък е често търсена услуга, тъй като потребителите в тази социална мрежа са важна аудитория за всеки бизнес. Ще разкажем по-подробно за фейсбук приложение, над което екипа на ProVision.bg работи. Включихме го в нашето Портфолио – там можете да разгледате визията на всички страници на приложението.

Целта на това приложение във Facebook беше да събере повече фенове за фирмената страница, да увеличи популярността на марката и ангажираността на феновете с нея, както и новите фенове да се запознаят по-добре с предлаганите от фирмата услуги и продукти.

Страниците на приложението бяха няколко:

- Победители (всяка седмица подаряваме по един парфюм, а в края на периода една голяма награда - почивка)

- Правила

- Like Gate

- Страница "Включи се в играта" за хора, които вече са харесали страницат и трябва да оторизират приложението.

Отзивите от страна на фирмата за ефекта от фейсбук играта бяха повече от положителни, тъй като то не просто постигна поставените от клиента цели, но и успя да надхвърли предварителните очаквания. Модерният и стилен дизайн определено допринесе за успеха на играта. Темата „Парфюми” беше вдъхновяваща за нашите дизайнери и те нарисуваха една красива визия.

Ако имате идея за игра във фейсбук, която да допринесе за онлайн репутацията на Вашата фирма, дизайнерите и програмистите в ProVision.bg могат да и вдъхнат живот. Ако не знаете как да активизирате феновете във Вашата страница или искате да привлечете нови, ние можем да Ви помогнем със интересни и рабтещи идеи. Заповядайте да обсъдим присъствието на Вашия бизнес в интернет пространството – Контакти.