Представяме Ви един един от нашите уеб проекти, който завършихме наскоро – „Почистване София”. Те се свързаха с нас и поискаха изработка на фирмен уеб сайт. Срещнахме се, обсъдихме идеи за дизайн и функционалности, и започнахме работа по сайта.

 По желание на клиента създадохме категории, които представят в детайли различните предлагани услуги – почистване на домове и офиси, включително „За нас”, където се разказва накратко за самата фирма, нейния екип, принципите за безопасност и т.н.

Екипът на „Почистване София” реши да разшири комуникацията със своите бъдещи и настоящи клиенти като последва съвета на нашите маркетинг специалисти за създаване на блог към сайта. Чрез активната поддръжка на блога и редовно публикуване на актуални статии в него, „Почистване София” постепенно ще се изкачи по-високо в резултатите на търсачките. Полезното съдържание в блога ще спомогне за оптимизирането на сайта и увеличаването на трафика към него, а от там и на реалните клиенти на фирмата.  

ProVision.bg приключи работата по проекта „Почистване София”, но оставаме до тях в случай, че се нуждаят от нашите съвети.

Разгледайте и другите ни проекти в Портфолио.