Фирменият уеб сайт и корпоративният блог са начините за съвременно присъствие в интернет и комуникация с клиентите. Успешният бизнес умело се възползва от тях за популяризиране на своята марка и увеличаване на печалбите. Ако Вие сте решили да присъствате активно онлайн, започнете с изработка на уеб сайт. Ето няколко насоки на какво да обърнете внимание:

Уеб дизайн

Първото впечатление често е от решаващо значение, за това е важно съчетаването на цветовете, подредбата на картинките и текстовете, както и лесното ориентиране в категориите на сайта. Уеб дизайнерите в ProVision.bg имат опит в създаването на корпоративен дизайн и фирмено лого. Заедно ще обсъдим Вашите идеи за визия на сайта като подходим с внимание към детайлите за изграждане на модерна фирмена идентичност. Използваните цветове в дизайна трябва да подхождат на цялостната концепция на Вашия бизнес, да кореспондират с бранша и в същото време да въздействат позитивно и приканващо към клиента.

Съдържание

Пълненето на сайта със съдържание е задача, която изисква професионализъм , тъй като текстовете са най-важният информационен източник за продуктите и услугите на фирмата. Текстовете в сайта трябва да са лесни за четене, без правописни грешки и с ясно послание. Освен това те трябва да са така написани, че да се откриват лесно от търсачките и така да се увеличи трафика към сайта. С помощта на копирайтър тези цели са лесно постижими.

При изработката на уеб сайт трябва да се вземат предвид редица критерии, тъй като дори и най-малките грешки могат да се отразят негативно на общото впечатление от фирмата. От тази гледна точка е добре да се обърнете за консултация относно изработка на сайт към професионална уеб агенция като ProVision.bg. Все пак не става дума просто за изработка на уеб сайт, а за една нова възможност за създаване на контакти с клиенти, популяризиране на продукти и услуги и откриване на нови партньори. Чрез съвместната работа с нашия екип ще спестите време и разходи като в същото време ще получите компетентна консултация по изграждане на фирмена онлайн репутация и качествена изработка на уеб сайт. Свържете се с нас, за да обсъдим Вашите идеи  – Контакти.