Искате Вие или Вашият бизнес да присъства в интернет с уеб сайт или вече имате сайт/ блог и искате нещо повече? Екипът на ProVision.bg Ви предлага сайт, който е custom, но какво означава това, с какво този сайт е по-различен.

Ето какво пише в речника:

adj по мярка, по поръчка; ~ shoes обувки по поръчка; ~ tailor шивач, който работи по поръчка;~ car автомобил по поръчка.

Изработката на уеб сайт е приятна задача, когато клиентът знае какво иска. Точно това имаме предвид, когато казваме за един уеб сайт, че е custom – създали сме го точно такъв, какъвто го иска неговият собственик – с уникален дизайн, който няма да срещнете никъде другаде, с функционалности – точно такива, каквито са най-подходящи за потребителите на сайта.

Уеб сайт, който е custom, е като официален костюм, ушит от талантлив шивач – той не просто Ви става, а Ви пасва идеално като акцентира върху Вашите предимства и никой друг няма такъв.

Каква е цената за изработка на custom уеб сайт? Не работим с ценоразпис, а с клиенти и цената зависи от това какво искате Вие. Ще се радваме да го обсъдим, заповядайте в нашия офис – Контакти.

Източници:

Речник на думите в българския език