Цената на един уеб сайт има значение, но още по-голямо значение има качеството на изработката. Обикновено се случва така, че евтиното излиза скъпо. Не се хващайте за атрактивни въдички като „ниска цена”, „евтин сайт”, „бърза изработка”. Вероятността да получите точно обратното на това, което искате, е огромна.

Дизайнът създава първото впечатление. Ако дизайнът не струва, едва ли потребителят ще се застои по-дълго на сайта. А и може да се окаже, че има и други сайтове със същия дизайн ... т.е. готовата платформа/ темплейт си личат и средностатистически интернет потребител би могъл да предположи, че не искате да инвестирате в добрия външен вид на собствения си уеб сайт. След като сайтът Ви не е на ниво, какви изводи ще бъдат направени за Вашия продукт/услуга?

Функционалността на сайта е следващото нещо, по което си личи евтиният и некачествен сайт. Знаете ли какво е Flash? Стойте далеч от него, защото не само, че изглежда зле, но и забавя зареждането на сайта и пречи на доброто му оптимизиране в търсачките.

Responsive Design – той позволява сайтът Ви да се зарежда безпроблемно на различни мобилни устройства. Не спестявайте от него, ако искате повече хора да имат достъп до Вашия продукт или услуга.

Да имате уеб сайт е задължително в днешно време, защото конкуренцията не прощава. Но не подценявайте и потенциалните си клиенти, защото както Вие бихте искали да Ви заплатят пълна цена за това, което предоставяте, така и те биха Ви избрали само, ако сте на нужното ниво.

Ако Ви е трудно да се ориентирате в морето от възможности или пък знаете добре какво искате, заповядайте да го обсъдим. Ще Ви дадем добър съвет, защото сме професионалисти и до сега сме натрупали немалък опит в изработката на сайтове и онлайн маркетинга.