Представяме Ви успешният проект „МОЕТО КРЪЩЕНЕ” по идея на Наталия Дима. Това е един от любимите ни проекти, защото винаги е лесно и приятно да се работи с хора, които добре знаят какво искат. Пожелаваме си повече такива клиенти!

Представете се – как се казвате и с какво се занимавате.

Казвам се Наталия Дима, управител съм на Агенция за организиране на събития "ЛУКС ПАРТИ" Events Agency & Catering, както и собственик на Онлайн магазин МОЕТО КРЪЩЕНЕ.Наталия Дима

Как Ви хрумна идеята за този бизнес?

Идеята за сайта „МОЕТО КРЪЩЕНЕ” е обвързана с дейността, която развиваме от 6 години  - Агенцията за организиране на събития. Наблюденията ни върху нашите клиенти и пазара в България ни дадоха нужната информация и увереността да създадем този нов проект.

Какви бяха предимствата на ProVision.bg, заради които им възложихте осъществяването на Вашата идея в интернет?

Причината да се обърнем към ProVision.bg, за да реализираме нашата идея, е дългогодишната ни работа свързана с първия ни сайт www.lux-party.com,  който те обновиха преди няколко години. За времето, в което работехме с ProVision.bg, изградихме нужното доверие, което ни даде сигурността и спокойствието, че те ще бъдат нашите партньори в новия ни проект.

Какви бяха Вашите очаквания за сайта? Изпълниха ли се? Бяха ли надминати?

Нашата представа за сайта беше това, което в момента виждат нашите клиенти. Сайтът ще продължава да се развива във времето с помощта на ProVision.bg.

Планирате ли други съвместни проекти с ProVison.bg?

Планираме нов проект с ProVision.bg, който ще стартира в началото на 2015 г.

Разгледайте нашето портфолио и вижте дизайните и на другите ни проекти.

Вижте още: