Уеб сайт е задължителен в модерния бизнес. Значителна част от потенциалните клиенти първо проверяват за информация в интернет за продукта или услугата, които търсят. Ще изберат Вас, ако се доверят на Вашия уеб сайт и Вашето присъствие онлайн. Причините да имате уеб сайт:

  • Популярност.

Ако си мислите, че ако сте добри в работата си и продукцията, която произвеждате или стоките, които предлагате са качествени и на добри цени, популярност не Ви трябва, ще ви разочароваме. Колкото и да сте добри, ако не популяризирате бизнеса си, никой няма да разберете, че можете да произвеждате или продавате качествени стоки и услуги.

Популярност в днешно време можете да получите, само ако имате собствен сайт, в който да привлечете повече потребители и съответно нови клиенти, и партньори. Ако не ни вярвате, просто потърсете в интернет конкурентни фирми и вижте какво ще откриете. Сигурни сме, че вашите конкуренти отдавна имат уеб сайтове, чрез които популяризират бизнеса си.

  • Реклама.

Пак ще кажем - в днешно време без реклама, която да достига почти мигновено до хиляди потребителите не може нито един бизнес без значение дали е малък, среден и голям. А къде рекламата се разпространява мълниеносно? В интернет пространството, благодарение на уеб сайтовете и социалните мрежи!

  • Достигане до таргета, който Ви е необходим с най - малко вложени средства.

Мислите ли, че има разлика в това просто да рекламирате бизнеса си, където ви падне и в това да го рекламирате пред хора, които имат интерес да купят вашите продукти или да поръчат услугите, които предлагате? Има, нали? Един от най-бързите, евтини и добри начини да достигнете до хората, които имат нужда от вашите стоки и услуги е тъкмо вашият уеб сайт.

Предполагаме, че четейки този материал вече у вас назрява въпросът: „Да, но колко ще ми струва това изработката на уеб сайт?”

Няма да се лъжем - има добре и лошо изработени сайтове. Можете да откриете фирми, които ще ви предложат изработка на сайт за 200 - 300 лв. + задължителната вече оптимизация и вие да решите, че сте ударили джакпота, но винаги има едно „но”.

Можете да изберете евтиното и в 90% от случаите некачествено, а можете да се спрете на фирма, която е стабилна, има утвърден имидж в бранша и която е наясно какво прави.

В първия случай вие ще дадете минимална сума за изработка на сайт и след това ще Ви се наложи да търсите специалисти, които да го направят работещ.

Във втория случай, цената може да е малко по-висока, но качеството ще е гарантирано, сайтът Ви ще е изработен според Вашите изисквания, ще е работещ и най-вече добре оптимизиран.

На каква фирма за изработка на сайт ще се спрете зависи изцяло от Вас и от това дали искате да имате един уеб сайт с красива визия, уникално съдържание и добри позиции в търсачките или просто искате да имате някакъв сайт, чиито адрес да сложите на визитките си. Вие избирате!

Вижте още: