Ако сте се уморили да пращате линкове на приятели и те просто да не ги отварят ( било то от нежелание или пък от забравяне) Ви представяме Shove за Chrome!

Вече може „насилствено“ да накарате Вашия приятел да види линка, който споделяте, като се отвори автоматично в неговия браузър! Да, звучи определено обещаващо.

Естествено, за да се случи това Вие и човекът, с който искате да споделяте линкове, трябва да си инсталирате Shove за Вашия Google Chrome Browser. Това разширение ще помогне на Вас и приятелите, с които решите да се добавите взаимно в Google Contact lists, много лесно да си споделяте линкове! Иконата на Shove се показва в браузъра и това, което трябва да направите е да изберете името на приятеля, с когото искате да споделите уеб страницата! 

Бързо и лесно! Време е да забравите за копирането и пускането на дълги линкове…които дори понякога остават в хронологията на комуникацията Ви и може никога повече да не се сетите за тях!

Бихте могли да използвате Shove само с близки приятели, защото представете си какво би се случило, докато си работите да Ви изскочи някой забранен сайт ;) Така че препоръчваме да внимавате с инсталирането й на работното място освен ако не добавите само колеги! Тогава определено би  било идеално за споделяне на информация, която не търпи отлагане например!

Shove e един изключително иновативен начин  за бързо споделяне на информация! Помислете си колко полезно ще бъде и за бизнеса Ви - когато хората споделят сайта Ви с приятели, които искат или не ще го видят!