Къде прекарват най-много време клиентите Ви? 
Онлайн!


Вие имате нужда да инвестирате в онлайн присъствие, не Вие, а Бизнесът Ви има нужда от това!
Потребителите комуникират с бранда онлайн – дайте им това, от което се нуждаят!  Онлайн търговията е навсякъде. Връзката между потребител и  продукт е всичко! Нямате ли онлайн присъствие, то Вашият бизнес може и да пострада, а под пострада имаме предвид -  загуби! Това, към което трябва да се стремите е печалби, а не загуби, нали?


Да кажем, че сте наясно, че уеб сайтът е задължителен ( отдъхваме си, знаем, че имате!). Във виртуалния магазин обаче не ограничавате броя на клиентите, които влизат и разглеждат, които пазаруват и които питат за Вашия продукт и бранд. О, да - и  нямате ограничение с квадратурата – да си представим, че имате 5 магазина из цялата страна, а виртуалният Ви магазин е един – бързо и лесно достъпен,  с неограничено пространство и достатъчно информация, 24/7! Тук обаче идва трудното – не е достатъчно просто да имате уеб сайт – трябва ви и рекламиране –блог, мобилно приложение, фейсбук, туитър, google +, youtube и т.н.. Може да избирате между много видове реклами чрез различни платформи, приложения, банери и тн. За всичко това обаче може да се погрижат добрите специалисти по маркетинг и реклама, които правилно да насочат потенциалните клиенти и да ги превърнат в дългосрочни такива. А Вие не просто търсите клиенти, нали?


Важността на онлайн маркетинга и рекламата за Вашия бизнес:
Признаваме си, че живеем във време, в което да имаш уеб сайт е крайно недостатъчно!
А за добрия бизнес?  Основна задача за Вас трябва да бъде дългосрочната стратегия за онлайн присъствие!
А след това просто може да се наслаждавате на успехите и печалбите – защото клиентите търсят информация онлайн, защото искат всичко да бъде леснодостъпно!


Вложете средства в развитието на дадена стратегия – да имате публикувана информация на всички възможни места, не е гаранция за успех! Ако клиентите не са заинтригувани от Вашия продукт, поради лошото позициониране и недоброто стратегиране, не очаквайте чудеса. В този случай акцентирайте там, където мислите, че може най-добре да развиете стратегията – ако изберете например само фейсбук, то нека рекламирането да бъде на ниво, а самият трафик на клиентите се гарантира от интернет рекламата!


С какво Ви помага онлайн позиционирането? Голяма аудитория, таргетирана аудитория, бърза и лесна продажба, достатъчно информация за потребителите. А кой е посредникът между Вас и клиентите – социалните мрежи! Не ги забравяйте! :) А като резултат – клиентът Ви се превръща не просто в поредния клиент, а в идеалния клиент – таргетиран по правилния начин, то той ще докаже чрез предприетите действия, че цени бизнеса Ви, че ще сподели за Вас и Вашия продукт и услуга, като подкани приятели и познати да се запознаят с Вашия бранд. 

Знаейки кои са клиентите Ви, Вие им предлагате най-доброто на пазара. Тогава конкуренцията няма да играе никаква роля – потребителят ще иска Вашия продукт или услуга!
Ние ще Ви помогнем като разкрием кои са Вашите потребители, какви са техните желание, поведение и каква е психологията им.