Отзивчив дизайн


responsive design

Искате уебсайт, който да може да се разглежда добре без значение на какво мобилно устройство се зарежда и без значение с какъв браузър се отваря? Имате сайт, който искате да подобрите, за да могат потребителите ви да го отварят и разглеждат, без да се изнервят?

Тогава ви трябва отзивчив дизайн!

Концепцията Responsive Desing е все още сравнително нова, но навлиза със страхотно бързи темпове, тъй като има редица предимства като най - важното е, че един уебсайт с отзивчив или адаптивен дизайн може да „усети” какво устройство иска да го зареди и може да се настрои според спецификациите на устройството, размера на екрана, вида браузър и т. н.

Само до преди година, собствениците на уебсайтове трябваше да правят допълнителни мобилни версии на сайта си, ако искаха да са в крак с най - новите тенденции и сайтът им да се отваря и разглежда добре и на други мобилни устройства.

Днес, благодарение на Responsive Desing това не е необходимо!

Отзивчивият дизайн е насочен основно към осигуряването на възможно най - добро разглеждане, четене и лесна навигация с възможно най - малко преоразмеряване, местене и т. н. С други думи, адаптивния или отзивчивия дизайн е много добро решение, което позволява да бъде изработена мобилна версия на стандартен уебсайт, така, че работата и навигацията да е по - удобна, бърза и лесна.

ProVision.bg може да ви бъде от помощ, ако и вие искате да сте в крак с техническите иновации.

Какво можем да ви предложим ние?

Изработка на уебсайт с отзивчив дизайн, който включва:
•    Лесна и удобна навигация;
•    Плоска, йерархично структурирана информация;
•    Правилно разположено съдържание;
•    Добре подбрани цветови комбинации, които да не затрудняват четенето и разглеждането;
•    Бързина при зареждане на сайта без значение с какво мобилно устройство и с какъв браузър се отваря.

Доверявайки се на ProVision.bg, вие ще имате уебсайт, който всичките ви потребители ще разглеждат с удоволствие!