Портал


Искате да предоставите на потребителите си възможност да откриват бързо и лесно по - голям брой фирми, услуги, продукти или друг вид информация, без да им се налага да преглеждат сайт по сайт?

Тогава ви трябва изработка на уеб портал!

Какво представлява уеб портала?

Така наречения интернет портал всъщност е вид уебсайт, който обаче предоставя на потребителите много по - широка гама от услуги като: връзка към други сайтове, информация от много и различни източници, външни връзки към различни сайтове и допълнителни ресурси, чрез които потребителите могат да открият интересуващата ги връзка към различни сайтове, документи, услуги, продукти и други.

С какво можем да ви бъдем полезни ние, от ProVision.bg?

На първо място ние сме професионалисти в работата и можем да изработим вашият уеб портал спрямо вашите желания и изисквания за неговата насоченост.

Разполагаме с екип от програмисти, дизайнери и копирайтъри, които ще бъдат до вас във всеки един момент по време на работата по вашия проект - от предварителните разговори до финалния момент на предаването му във ваши ръце.

В зависимост от спецификата на уеб портала, от който се нуждаете, ProVision.bg може да ви помогне, като изработи:

Хоризонтален уеб портал - Това е портал, който съчетава много и различни теми;

Корпоративен портал - Този портал играе роля на свързващо звено и предоставя достъп от всички информационни ресурси на дадено предприятие или компания с много клонове и офиси в различни градове на страната;

Вертикален уеб портал - Портал за тематично подбрани уебсайтове.

Портал търсачка - Този портал обединява няколко търсачки в една страница.

Това са само част от уеб порталите, които ProVision.bg може да ви предложи.

Ако изберете ProVision.bg, ние можем да реализираме всяка ваша мечта за стилен, информативен и търсен уеб портал!

Без значение дали имате нужда от тематичен, личен или мултифункционален портал, ние ще го изработим напълно професионално и с огромно желание да сме ви от помощ!