GTrack - Каталог за земеделска техника

Продуктов каталог

G Track е българска компания, създадена от млад екип с една по-различна визия за развитие. Нашата мисия е да свързваме професионалистите в селското стопанство с професионалните технологии и техника, създадени специално за тях от световните лидери в този сектор.

Фирмата се занимава с продажба на селскостопанска техника, инвентар и резервни части, като предлаганите от нас машини и части включват продукти на български и световни производители на земеделска техника – трактори Kubota и Belarus, комбайни Claas, плугове от чешката фирма Sukov, пролетни сеялки Sonmezler, окопни култиватори Ozdoken, валяци и култиватори от българския производител  - фирма Орудица, машини за картофи -Akpil и Grimme, пръскачки Parlayan, есенни италиански сеялки Cimac, хедери за слънчоглед и царевица Dominoni. Джи-Трак ООД предлага нови и употребявани телескопични товарачи JCB и Manitou, както и всякакъв вид селскостопанска техника и машини, необходими за вашия бизнес.
Джи-Трак ООД е сред малкото български компании, предлагащи както машини за обработка на картофени насаждения – картофовадачки и картофо-комбайни, така и цялостни решения за оборудване на складове за съхраняване и пакетиране на картофи.

Използвани технологии: