Dos-ffDesign.com

Продуктов каталог

Студио Dos-ffdesign е новаторски проект създаден през 2009 г. от младия художник Дончо Досев. Той е със средно специално образование с профил "изобразително изкуство", следвал е във ВТУ специалност "ПИИ" (педагогика на изобразителното изкуство). Практикувал е в България и в Испания, където е печелил награди- за шоу кола, нарисувани джанти и нарисувано купе- през 2007г. на MAXY TUNNING SHOW в Lloret de mar, Barcelona.Насочил е усилията си в работата с аерограф - уред, позволяващ на художника да рисува върху всякакви предмети и повърхности (стени, коли, каски, аксесоари, муз. инструменти и предимно текстил). Така нареченото "безконтактно рисуване" позволява всяка идея да се превърне в осъществим проект.Също така екипът на студиото предлага следните допълнителни услуги за тези които обичат да подържат личните си автомобили в едно перфектно състояние а именно категориите: затъмняване стъкла, автопастиране, поставяне ксенонови осветителни тела и други. Детските стаи(искаме да поясним ,че някои от снимките не са наши,служат за идеи)са дело на екипа на студиото в дизайнерски състав Дончо Досев-Доката,Стоян Стоянов-Стоянката,и Явор Пенев-Явката(нобелов лауреат 2009)

Специализираме в рисуването върху дрехи (тениски, блузи, дънки и др.). Боите с които работим са,ПЕБЕО и КРЕАТЕКС- това са единствените текстилни бои с гарантиран произход в Бьлгария. Блузките вьрху които работим са бьлгарски ,мьжки и дамски -90% памук ии 10% еластан,което е важно за самата рисунка и за нейната трайност,рисуваме и вьрху дрехи на клиента.

Релефните и рекламни декори са изработени от фибран,гипс и др.строителни материали.Дело са на Стоян Стоянов-художник(НХА) и Явор Пенев-скулптор(НХА)

Използвани технологии: